Nieuws

15 december 2020:

I.v.m. de lockdown die gaat duren tot en met 9 februari 2021 ontvangen wij geen bezoek aan de deur! Onze showroom is gesloten voor bezoekers t/m 09-02-2021. Wij zijn uiteraard wel telefonisch en per mail bereikbaar, ook onze verzending gaat gewoon door.
U kunt dus stoelen en onderdelen blijven bestellen en thuisbezorgd krijgen zoals u van ons gewend bent.
Alleen een bezoek aan ons bedrijf zal helaas even achterwege moeten blijven. Onze vertgenwoordigers komen alleen op afspraak op uw locatie.


9 februari 2020:

Martendo Stoelen is in 2020 sponsor van de NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie).
Op de sleepwagen vind je ons logo en het Grammer logo.

Gisteren waren we te gast bij de eerste wedstrijd van 2020, de indoor wedstrijd in Zwolle:

       

       5 februari 2020:

Vandaag een Partner Agreement getekend met KAB Seating voor de exclusieve verkoop van KAB stoelen en onderdelen voor
voertuigen en werkplekken in de BeNeLux.
Voor KAB tractorstoelen, bouwmachinestoelen, heftruckstoelen, 24-uursstoelen en bureaustoelen is Martendo Stoelen
nu de exclusieve partner van KAB Seating in de BeNeLux.

       3 februari 2020:

De KAB SCIOX Super High 86K4 luchtgeveerde stoel heeft standaard veel opties en past prima in de JOHN DEERE cirkelmaaiers.         


29 januari 2020:
Voor een goede klant hebben we 2 luchtgeveerde Grammer Maximo Dynamic stoelen met een Dual Motion rugverlenging
bekleed in leer en de rugverlenging voorzien van een Logo. Ook de armleuning hebben we in leer bekleed en voorzien van
een rood stiksel.

 


           

14 januari 2020:
Deze week ontvangen wij u graag op stand 707 op de Groene Sector beurs in Hardenberg.
Wij tonen oa een complete lijn KAB SCIOX stoelen en Grammer Maximo en Actimo stoelen.
Daarnaast vindt u op onze stand werkstoelen van Score en Bimos.       


19 september 2019:
Vorig weekend waren wij aanwezig op de Grammer stand bij de Truck Grand Prix in Zolder. Wij leveren de Grammer vrachtwagenstoelen in Nederland en België. Het was een gezellige Truck Grand Prix, we hebben onze Belgische en Nederlandse klanten op de Grammer ROADTIGER laten proefzitten, De Grammer ROADTIGER® Comfort voor DAF-XF en DAF-CF EURO6 kunnen we uit voorraad leveren. Via de volgende link vindt u alle gegevens van deze stoel: Grammer ROADTIGER Comfort DAF

   


16 augustus 2019:
Het magazine Boerderij heeft aandacht geschonken aan onze Wipomatic! De Wipomatic is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de chauffeur altijd recht zit in de trekker, ook al rijdt hij schuin op een talud. Lees meer.....

18 juli 2019:


Wij zijn dit weekend aanwezig bij de Truck Grand-Prix op de Nürburgring. U kunt ons vinden op de Grammer stand waar u kunt proefzitten op de nieuwe Grammer ROADTIGER® luchtgeveerde vrachautostoelen. Klik hier voor de Grammer ROADTIGER® stoelen.

7 mei 2019:
Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden- en West-Brabant. Door het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk bereik je sneller en effectiever je doel: succesvol ondernemen. Regio Business heeft op hun Business platform een nieuwsberichtje geplaatst over Martendo Stoelen. Lees meer.....

1 april 2019:
Per 1 april 2019 is Wil Gerits bij ons komen werken als vertegenwoordiger. Met zijn Iveco-bus vol met stoelen bezoekt hij bedrijven in Limburg en België. Wilt u een afspraak maken met Wil? Bel dan naar 06-57977957.

3 december 2018:
Martendo Stoelen | Redactioneel item in Trucks Magazine 12-2018
Martendo Stoelen staat in de maand december in het maandblad AgriTrader!
AgriTrader heeft ons bedrijf opgenomen in de rubriek Op de dam bij...  Lees meer.....


26 november 2018:
Martendo Stoelen | Redactioneel item in Trucks Magazine 12-2018
Martendo Stoelen staat in de maand december in het maandblad Trucks! Wil je ons nog beter leren kennen? Kom ons dan bezoeken op het Mega Trucks Festival. Dit festival vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018.
Het Mega Trucks Festival is het grootste indoor truckfestival van de Benelux en is bedoeld voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Het programma bestaat o.a. uit een indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier zoals een zandbak. Lees meer.....

8 september 2017:
Martendo Stoelen op Melkvee Vakdagen Liempde
De Melkvee Vakdagen waren een mooie start om van deze "historische" beurs in Liempde weer een groots evenement te maken.
We kijken terug op een gezellige, succesvolle beurs. Lees meer.....


15 augustus 2017:
Op 6 en 7 September staan wij met onze demonstratie auto en een ruime stand op de Melkvee Vakdagen in Liempde.
De Melkvee Vakdagen Zuid-Nederland in Liempde is dé plek voor Nederlandse en Belgische Melkveehouders om de huidige stand van de techniek en alle nieuwe ontwikkelingen in beeld te zien.


22 juni 2017:
Met heel veel trots viert Score dit jaar zijn veertigste verjaardag! In 1977 is Score begonnen met het produceren van ergonomische zitoplossingen voor industrie en kantoor.

Sinds de intrede van de eerste Score stoelen en stahulpen is de evolutie op het gebied van ergonomisch zitten en werken gigantisch geweest. Het Score assortiment is uitgegroeid naar een breed scala van stoelen, zitoplossingen en aanverwante accessoires voor heel veel werkpleksituaties.

Wereldwijd heeft Score impact gemaakt met werkstoelen, zadelkrukken, voetenbanken, medische stoelen en nog veel meer unieke producten zodat mensen op een gezonde en fijne manier hun werk kunnen doen. Om het veertigjarige jubileum te vieren hebben we tal van speciale aanbiedingen.

Op onze website www.werkplaatsstoel.com vindt u het complete leveringsprogramma van Score.
22 maart 2017:
Officiële productlancering van de nieuwe KAB SCIOX luchtgeveerde stoelen!

27 februari 2017:
Nieuw!      
KAB Seating lanceert zijn nieuwste lijn tractorstoelen:  SCIOX – de nieuwe generatie KAB stoelen voor uw tractor. De stoelen zijn deze week al te zien op de SIMA in Parijs en zijn vanaf medio april te bestellen bij Martendo Stoelen.  De SCIOX tractorstoelen zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en garanderen de hele dag comfort. De stoelen zijn luchtgeveerd, waardoor schokken goed worden opgevangen en lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden. De serie bestaat uit vijf verschillende stoelen, die gaan van heel basic tot de meest luxe variant met leren bekleding en stoelverwarming.
De SCIOX stoelen zijn vanaf medio april te bestellen bij Martendo Stoelen.  
Heeft u vragen?  Bel +31(0)85-0408020 of mail info@martendo.nl !20 november 2015:
2 weken geleden werd op de Agritechnica de nieuwe Grammer Maximo Dynamic Plus met DUALMOTION geïntroduceerd.
Vanaf vandaag kunnen wij deze stoel uit voorraad leveren!

GRAMMER Maximo Dynamic Plus DUALMOTION

Deze luchtgeveerde Grammer tractorstoel absorbeert trillingen ten opzichte van een standaard luchtgeveerde tractorstoel tot 70% beter.
De Maximo Dynamic Plus Dualmotion heeft een rugverlenging die met de bestuurder meedraait en de rug ondersteunt. In combinatie met de draaiplaat heeft de chauffeur extra goed zicht en ondersteuning bij werk waarbij hij achterom moet kijken. De stoel is ook voorzien van een dwarshorizontaalvering voor extra comfort en de stoel is al voorbereid voor tractoren met een multifunctionele armleuning aan de rechterzijde van de stoel. Klik op de foto van de stoel voor alle gegevens van deze stoel.
23 juli 2015:ISRI / Martendo Stoelen introduceert de nieuwe 6860/875 NTS 2 stoelen!

De ISRI 6860/875 NTS 2 op 216 mm. railbreedte leveren wij u uit voorraad!1 september 2014:
Van 10 t/m 13 September staan wij op de beurs Agro Techniek Holland in Biddinghuizen.
Als importeur van KAB-Seating zullen wij het uitgebreidde leveringsprogramma van KAB-Seating aan u tonen.
Komt u ook lekker proefzitten onder het genot van een kop koffie!

U bent iedere dag welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur op onze stand M2.11 in de Mechahal.16 juli 2014:
KAB Seating introduceert de nieuwe KAB83/E1 bouwmachinestoel / heftruckstoel. Deze stoel is speciaal ontwikkeld als vervanger voor de KAB 301 en de KAB303. De stoel is 36 mm. lager dan de standaard mechanisch geveerde KAB stoelen met een 800 serie veersysteem. Wij leveren de KAB83/E1 uitgevoerd in stof Storm of PVC zwart uit voorraad.
Via de volgende links komt u direct bij de KAB83/E1:   

8 juni 2014:
Kabinet stemt in met T-rijbewijs
Nieuwsbericht | 14-06-2013

Het kabinet heeft ingestemd met de invoering van het T-rijbewijs voor landbouw- en bosbouwtrekkers en motorrijtuigen met een beperkte snelheid. Voertuigen als tractors mogen straks de openbare weg op als de bestuurder in het bezit is van het nieuwe T-rijbewijs. Voor het besturen van een trekker op bijvoorbeeld een akker, is het rijbewijs niet nodig. Het T-rijbewijs is te behalen vanaf 16 jaar.

Tractor rijdt op de weg.
In de afgelopen jaren is de verkeersveiligheid in Nederland sterk verbeterd. Het aantal ongelukken waarbij landbouw- en bosbouwtrekkers en motorrijtuigen met een beperkte snelheid betrokken waren, is echter relatief hoog gebleven. De slachtoffers waren voornamelijk voetgangers, fietsers en automobilisten; niet de bestuurders van trekkers zelf. Daarnaast nemen dit soort voertuigen steeds vaker deel aan het verkeer op de openbare weg. Door de instelling van het T-rijbewijs kan worden getoetst of iemand beschikt over de daarvoor benodigde kennis, rijvaardigheid en rijgeschiktheid.
Door de invoering van het T-rijbewijs komt het certificaat van vakbekwaamheid ('trekkerrijbewijs jeugdigen') te vervallen. Houders daarvan hebben na invoering een jaar de tijd om het om te wisselen voor een T-rijbewijs. Mensen die op het moment van invoering een B-rijbewijs hebben, kunnen nog tien jaar het T-rijbewijs krijgen zonder aanvullend examen. Voor het besturen van bepaalde voertuigen, zoals straatveeg- en maaimachines, is het niet nodig een T-rijbewijs te hebben.
De ministerraad heeft ermee ingestemd het wetsvoorstel voor advies aan de Raad van State te zenden. De tekst van het wetsvoorstel en van het advies van de Raad van State worden openbaar bij indiening bij de Tweede Kamer. Het streven is om de wet op 1 januari 2015 in te laten gaan.

Het examenvoertuig en de 2e zitplaats voor de examinator moet aan speciale eisen voldoen.

De eisen die aan de stoel van de 2e zitplaats worden gesteld vindt u via de volgende link:
© CCV Eisen Examenvoertuig categorie T versie 2014_06_16.doc 2
* Deze eisen zijn pas defintief op het moment de wetgeving gepubliceerd is.

Deze voertuigeisen zijn van toepassing op voertuigen die gebruikt worden voor het
praktijkexamen voor de categorie T. Het praktijkexamen wordt afgelegd op een landbouw- of
bosbouwtrekker (LBT) met aanhangwagen.

Voor de 2e zitplaats van examen-voertuigen / examen-tractoren hebben wij het Grammer 511 bovendeel geleverd:1 mei 2014:
Martendo Stoelen is vanaf mei 2014 de distributeur van KAB voertuigstoelen voor Nederland. Voor al uw vragen over KAB stoelen en onderdelen voor KAB stoelen bent u bij ons op het juiste adres.
5 juli 2013:
Nieuw in ons leveringsprogramma: Recaro vrachtwagenstoelen! Na vele jaren van ontwikkeling is Recaro weer gestart met het produceren van vrachtwagenstoelen. Wij hebben de complete lijn Recaro vrachtwagenstoelen in ons leveringsprogramma opgenomen.10 juli 2013:
In de zomermaanden hebben we iedere vrijdag een speciale dagactie! Onze verkopers kunnen u alles vertellen over de actuele acties.

8 mei 2013:
We hebben onze website geheel vernieuwd en uitgebreid met een ruim assortiment gangbare onderdelen. Dagelijks voeren wij nieuw onderdelen op, vanaf nu zijn we ook druk bezig om diverse onderdelentekeningen online te plaatsen. Onder de onderdelentekeningen staan de onderdeelnummers van de meest verkochte onderdelen vermeld. Deze onderdelen zijn voorzien van een link waarmee u direct naar het artikel in onze shop gaat. Bijna alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Als u vragen heeft over de onderdelen of u kunt het door u gezochte onderdeel niet vinden dan kunt u ons altijd even bellen: 0161-231573 of mailen: info@martendo.nl