Martendo Stoelen: De stoelenspecialist voor GRAMMER, COBO, ISRI en KAB stoelen en onderdelen voor voertuigen en werkplekken.

Welkom bij Martendo Stoelen!

Martendo Stoelen is gespecialiseerd in stoelen: voor ieder voertuig en elke werkplek leveren wij een passende stoel. Wij vertegenwoordigen een groot scala aan merken en kunnen voor de meeste situaties een standaard stoel aanbieden, die voldoet aan de wensen van de gebruiker.

Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen waarbij een standaard stoel niet voldoet aan de eisen, bijvoorbeeld bij gebruikers met een handicap of een werkplek met begrensde inbouwmaten. Voor deze situaties leveren wij een stoel die volledig aangepast wordt aan de gebruiker of de werkplek.

Omdat wij een goed advies en service hoog in het vaandel hebben staan, komen we graag met onze demonstratiewagen bij u aan huis voor advies en demonstratie op maat. Om u inzicht te geven in ons leveringsprogramma tonen wij u een aantal merken waarvan wij alle stoelen en onderdelen leveren.

Bekijkt u ook even onze pagina met acties, hierop vindt u iedere maand diverse speciale aanbiedingen.
Coronavirus:
I.v.m. de lockdown ontvangen wij geen bezoek aan de deur! Onze showroom is gesloten voor bezoekers totdat de lockdown voorbij is. Wij zijn uiteraard wel telefonisch en per mail bereikbaar, ook onze verzending gaat gewoon door.
U kunt dus stoelen en onderdelen blijven bestellen en thuisbezorgd krijgen zoals u van ons gewend bent, alleen zal een bezoek aan ons bedrijf helaas even achterwege moeten blijven. Onze vertegenwoordigers bezoeken u alleen op afspraak.